Termeni și condiții

Dual Stax nu este responsabila pentru eventualele greseli aparute in cazul comandarii unei bratari de marime mai mica sau mai mare. Orice returnare de acest gen, se face contracost iar plata si responsabilitatea este integral a clientului.

Schimbarea produselor se poate face in maxim 15 zile de la data achizitionarii produselor.

Dreptul de returnare a produselor nu poate fi invocata in caz de : nerespectarea instructiunilor de folosire, accidente, folosire neglijenta sau uzura normala.

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email dualstax@yahoo.com si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse. Taxele pentru returnarea produsului, respectiv restituirea sumelor catre client/cumparator, vor fi suportate tot de cumparator.

Imaginile produselor prezentate pe site pot diferi in mica masura fata de cele livrate. Facem eforturi pentru ca fotografiile cu produsele sa fie cat mai aproape de realitate dar din cauza unor factori ce nu depind de noi acest lucru nu este intotdeauna posibil – culoarea materialelor folosite poate fi foarte putin diferita fata de culoarea reala a produsului. Culorile fotografiilor prezente pe site pot depinde si de setarile monitorului sau telefonului dumneavoastra.  Fotografiile produselor sunt efectuate in studio foto profesional cu luminozitate marita si de aceea pot apare diferente de nuanta si culoare.

In functie de marimea bratarilor comandate, numarul elementelor (bilelor) poate fi diferit (mai mic sau mai mare). Exemplu: O bratara de 16cm nu poate avea acelasi numar de bile cu o bratara de 22cm.

Pietrele semipretioase sunt naturale si create sub forma unor bile de 6,8,10mm; de aceea culorile bilelor/pietrelor pot fi diferite de la o bratara la alta.

Important : produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau folosire si trebuie sa se prezinte intr-o forma cat mai apropiata de cea in momentul livrarii lor, pentru a putea fi reintroduse la vanzare.

In maxim 15 zile lucratoare de la data raturnarii produselor, veti primi contravaloarea comenzii.  Returnarea sumelor reprezentand contravaloarea comenzii se face in cont bancar sau prin intermediul firmelor de curierat. Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client.

Returnarea produselor se supune ordonantei nr.130 din 31.09.2000 cu modificarile si completarile ulterioare prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.

Termenii si conditiile asumate de dvs prin transmiterea comenzii, reprezinta asumarea de catre client inclusiv a termenilor si conditiilor de livrarea.

Conform legislatiei mentionate anterior, Cumparatorul are dreptul sa notifice comerciantul producatorul Dual Stax ca renunta la comanda plasata pe site-ul producatorului, fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile.

Site-ul dualstax.ro functioneaza conform prevederilor legale in vigoare.

Pozele de produs sunt realizate de catre Dual Stax si sunt proprietatea acestuia.

Este interzisa folosirea lor in alte scopuri decat aceea de informare pe site-ul nostru.

Toate preturile produselor afisate pe site contin si TVA. Dual Stax isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila.

Site-ul dualstax.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de tiparire si afisare. In cel mai scurt timp posibil incercam sa remediem eventualele greseli aparute in constructia site-ului sau a ofertelor.

Comanda minima pe site-uldualstax.ro este de minim 25ron. Site-ul nu accepta comenzi sub acesta valoare. Acest lucru NU este valabil si pentru comenzile de completare.

In cazul in care clientul doreste personalizarea unei comenzi, aceasta va fi onorata numai daca materialele solicitate se afla in gama de materie prima a producatorului. COMENZILE PERSONALIZATE NU SE POT RETURNA.
Nu executam comenzi cu materialele clientului. 

IMPORTANT !

Preturile afisate pentru fiecare produs nu sunt constituite doar din costul de productie si materiale. Pretul pentru articolele comercializate este alcatuit si din costuri de promovare, eventuale returnari de produse, taxe si impozite platite la stat, etc. Aveti dreptul sa cumparati de oriunde. Nu suntem fundatie de caritate.

Politica de retur
Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.