Informații despre livrare

Serviciile de livrare pentru Bucuresti si restul judetelor sunt oferite de FanCourier contra cost – 19Ron (tva inclus).  In funcție de produsul comandat, de complexitatea lui precum si in functie de cerintele speciala ale clientului, termenul de livrare poate varia.

Termenul de livrare al FanCourier este de 1-3 zile lucratoare, livrarile se realizeaza de luni pana sambata, inclusiv. Va rugam sa specificati in momentul plasarii comenzii, daca doriti livrarea in ziua de sambata.

Incepand cu data de 01.11.2018,  livrarea sambata este taxata de Fan Courier cu 7.14lei. Acest cost este suplimentar taxelor de transport standard. Daca optati pentru livrarea sambata costul de transport va fi mai mare cu 7.14lei

Atentie! Acest termen de livrare nu este garantat, deoarece transportul se realizeaza printr-o terta parte, si anume FAN Courier, companie de curierat ce isi rezerva dreptul de a isi prioritiza termenele de livrare si comenzile.

Toate comenzile plasate se platesc in sistem ramburs – plata se face direct la agentul FanCourier, in momentul livrarii coletului.

Livrarea prin Fancourier se face in sistem ramburs doar pentru cele aproximativ 3,600 localitati ( Zona 0) pentru care FanCourier nu percepe taxa de km suplimentari ( in linkul urmator regasiti lista completa a acestor localitati http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf ).

Destinatiile din Zona 1 si Zona 2 :

Pentru localitatile ce nu se afla in lista de mai sus (comune si sate din Zona 1 si 2 ) Fan Courier percepe taxe suplimentare de transport, altele decat cele afisate mai sus. Aceste taxe difera in functie de nr. de km exteriori ce trebuie parcursi pana in localitatea dvs. Pretul per km este de 0.9 RON. In zonele pentru care Fan Courier percepe taxe suplimentare, Dual Stax isi rezerva dreptul de a expedia comenzile primite doar daca acestea sunt platite prin transfer bancar. Va vom contacta telefonic pentru a va informa in legatura cu costul de transport, precum si suma totala de platit.

Tot pentru Zonele 1 si 2 va oferim posibilitatea de a va trimite coletul in sistem ramburs, insa dvs. veti ridica personal coletul din cel mai apropiat sediu Fan Courier, in termen de 7 zile de la primirea coletului.

Orice comandă plasată pe site este urmată de o confirmare telefonică. Daca aceasta confirmare telefonica nu se realizeaza datorita cumparatorului, comanda NU va fi expediata !

Termenul de executie pentru bratarile din pietre semipretioase, modele tip shamballa sau de complexitate ridicata varieaza de la 3-7zile.

DualStax.ro nu este responsabila pentru eventualele greseli aparute in cazul comandarii unei bratari de marime mai mica sau mai mare. Orice returnare de acest gen, se face contracost iar plata si responsabilitatea este a clientului.

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 10 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email dualstax@yahoo.com si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse.

Important : produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau folosire si trebuie sa se prezinte intr-o forma cat mai apropiata de cea in momentul livrarii lor, pentru a putea fi reintroduse la vanzare.

In maxim 15 zile lucratoare de la data raturnarii veti primi contravaloarea comenzii. Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client.

Returnarea produselor se supune ordonantei nr.130 din 31.09.2000 cu modificarile si completarile ulterioare prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.

Conform legislatiei mentionate anterior, cumparatorul are dreptul sa notifice comerciantul Dual Stax ca renunta la comanda plasata pe site-ul producatorului, fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile.

Site-ul dualstax.ro functioneaza conform prevederilor legale in vigoare.

LIVRARI INTERNATIONALE 

Pentru livrari internationale va rugam vizitati magazinul nostru prin intermediul platformei ETSY ( https://www.etsy.com/shop/DualStax )

Livrarea se face prin Posta Romana iar costurile varieaza in functie de locatie (intre 15-20lei/colet/expeditie)

Termenii si conditiile livrarii sunt expuse in cadrul platformei ETSY.