Despre noi

Cine suntem

Dual Stax este un producator de bratari care doreste sa exprime un caracter unic si diferit . Fiecare bratara este creata manual, cu mare atentie la detalii si finisaje, in spatele fiecarei bratari regasiti pasiunea si devotamentul nostru. Procesul creativ al bratarilor reprezeinta motivatia si principala sursa de inspiratie. Devotamentul si corectitudinea fata de client sunt o caracteristica specifica a produselor noastre. Calitatea pietrelor semipretioase este cea mai inalta, pentru a oferi accesoriilor un caracter unic si durabil in timp. Dual Stax este producator de bratari, nu comerciant.

Descrierea materialelor

Bratarile Dual Stax sunt confectionate manual din pietre semipretioase, materiale textile, piele naturala iar elementele metalice pot fi, dupa caz, din inox sau argint 925. Elementele placate cu aur si/sau argint pot prezenta urme neuniforme de inox, iar in contact cu cu substante abrazive sau parfumuri acide acestea se pot sterge.

Materialele folosite pentru crearea bratarilor sunt urmatoarele:

PIETRE SEMIPRETIOASE – pietre semipretioase procesate si comercializate prin intermediul comerciantilor din Romania si Europa. Pietrele semipretioase pot prezenta mici diferente de culoare si imperfectiuni, acestea nefiind defecte ci doar aspectul lor natural ca urmare a procesului de slefuire.

SFOARA/FIR NAYLON – material textil obtinut din impletirea sau rasucirea mai multor fibre textile din bumbac, nailon, polipropilena.

PIELE – fire impletite din piele naturala sau piele intoarsa de cea mai buna calitate. Piele lata, naturala 100%, ce poate prezenta anumite imperfectiuni in urma procesului de taiere.

ELEMENTE INOX – inchizatori sau distantieri din otel inoxidabil foarte rezistente la abraziune, sau contactul cu substante acide.

Desoperiti toate pietrele semipretioase pe care le utilizam in confectionarea bratarilor noastre precum si puterile lor.

Toate bratarile produse de noi se livreaza in cutie cadou (pillow box)

Contraindicatii 

  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Feriti bijuteriile/bratarile de lovituri
  • Va recomandam sa evitati contactul cu produse cosmetice, parfumuri sau alte substante chimice
  • Pentru intretinerea/curatarea bratarilor din categoria bijuterii va recomandam sa utilizati o carpa moale, umezita.