Afiliati

PROGRAM DE AFILIERE

Dual Stax va ofera posibilitatea de afiliere prin plasarea de anunturi/editoriale si linkuri pe site-uri si bloguri care fac reclama cu produsele oferite de brand-ul nostru. Programul de afiliere permite celor care posteaza astfel de anunturi, obtinerea de comisioane in bani sau produse.
Orice comanda transmisa si finalizata prin plata catre societatea noastra ofera posibilitatea comisionarii intre 20-30% in functie de valoarea comenzii.

PROGRAM BARTER

Dual Stax va ofera si posibilitatea de a contracta optiune „Barter” prin promovarea produselor noastre in cadrul targurilor, concursurilor desfasurate online sau social media. Puteti obtine  doar produsele comercializate si create in atelierul propriu; aceasta optiune (barter) nu se aplica si produselor comercializate prin intermediul Dual Stax.

PROGRAM DE INTEMEDIERE (B2B)

Va oferim posibilitatea de intermediere a produselor create de brandu-ul nostru atat online cat si offline. Intermedierea produselor se face in baza unui contract, indiferent de forma juridica (persoana fizica sau persona juridica). Pentru a afla coditiile contractuale precum si alte detalii referitoare la programul de intermediere le puteti solicita prin email la adresa dualstax@yahoo.com.
Intermedierea online : plasarea  produselor marca Dual Stax pe site-uri, magazine online, bloguri, etc. Programul de intermediere online se realizeaza cu costuri ZERO.

Intermediere offline : plasarea produselor in magazine, stand-uri de prezentare, insule in interiorul hipermarket-urilor, etc. Programul de intermediere offline se realizeaza in doua etape:

  • prima etapa presupune investitia de catre contractant (intermediar) in costurile minime de productie a produselor
  • in a doua etapa costurile sunt ZERO, in limita minima de intermediere de produse.

PROMOTII

Oferim discounturi intre 10%-30%, direct proportionale cu marimea comenzii. Pentru comenzi mai mari ce au ca scop oferte de cadouri, discount-urile sunt urmatoarele:

  • >49 buc, discount 10%
  • >99 buc, discount 20%
  • >149 buc, discount 30%